fbpx

En resa som arrangeras med Friluftsfrämjandet, men alla är välkomna att följa med! Du blir enkelt medlem vid bokning.

På denna resa gör vi minnesvärda strövtåg i bedövande vacker gammelskog med vidsträckta mossmattor och trolska skogssjöar i den okända nationalparken Norra Kvill. Vi besöker Omberg, Ellen Keys Strand och vandrar en dag utefter Vättern. Vi vandrar på den fina Höglandsleden genom bland annat den märkliga förkastningssprickan Skurugata och bor i den välbevarade trästaden Eksjö. Som pricken över i:et gör vi en båtfärd till magnifika nationalparken Blå jungfrun, isolerad mitt ute i Kalmarsund. Vi vandrar med erfarna vandringsledare, reser i klimatsmart buss, bor bra och äter gott.

Bussen avgår från Uppsala kl. 07.00 och påstigning kan ske på Cityterminalen i Stockholm kl. 08.00, Södertälje Syd kl. 08.30, Nyköping kl. 9.15 eller Norrköping kl. 10.00.  

Resan arrangeras för Friluftsfrämjandet 17-21 juni 2023 och en liknande resa har också arrangerats för Stockholms vandrarförening. 


Låt oss skapa er resa!

Vi hjälper företag, föreningar och andra organisationer att komponera ihop innehållsrika och minnesvärda resor till kända och okända delar av vår skandinaviska natur. Varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi er gärna med er resa!

Upptäck våra klimatsmarta resor!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!